EPS in iedere gewenste afmeting.

Stroken, balken of blokken nodig? Wij snijden tempex op maat. Wist je dat piepschuim ook geschikt is als verpakkingsmateriaal? Daarom leveren we ook maatwerk in verpakkingen.
Ontdek de mogelijkheden

Tempex beschermt jouw product.

EPS wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. En niet voor niets. Het is een licht en vormvrij product dat goede bescherming biedt tijdens het transport van je product. De la Roy heeft veel ervaring met het maken van verpakkingsoplossingen. Van klein tot groot. Zo maakten we onder meer verpakkingen voor wijnflessen, compleet met uitsparingen. En we ontwikkelden het verpakkingsmateriaal voor een kraancabine en een duikboot.

maatwerk
EPS op maat

Heb je stroken, platen of blokken piepschuim met specifieke afmetingen nodig?

Die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als eenvoudig verpakkingsmateriaal? Wij snijden tempex op maat. Dit doen we in kleine en grote oplage en in bijna alle denkbare afmetingen.

Lees meer
Lees minder
verpakkingen
Verpakkingen

Airpop is uiterst geschikt als beschermend verpakkingsmateriaal.

We zijn gespecialiseerd in verpakkingen op maat, ook wanneer het om complexe vormen met uitsparingen gaat. We denken graag met je mee over het ontwerp en kunnen ook een compleet verpakkingsproduct afleveren, inclusief doos en pallet.

Lees meer
Lees minder

Onze projecten

Beelden zeggen meer dan woorden. Zie hier de vele bijzondere ontwerpen die wij al realiseerden van EPS. Inspirerend? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw project.

  • All
  • EPS op maat
  • Maatwerk en verpakkingen

Start je eigen kunstwerk.

Bedenk het maar, wij maken het. Neem contact met ons op en we gaan voor je aan de slag.