Het Laatste Nieuws.

The making of: de hand van The Voice

De hand met microfoon die zo prominent op deze website staat, heb je die herkend? Jazeker, dat is het logo van het tv-programma The Voice. Die hand maakten wij dus ook.

Zelf een duurzaam huis bouwen met tempex panelen

Mensen laten zien dat je op een goede, duurzame en betaalbare manier een eigen huis kunt bouwen. Dat is de missie van Bouwzelfeenhuis.

Tijd besparen door een slim idee

In één doorgang vijftig platen met een dikte van 10 millimeter snijden uit een blok tempex. Dat doen we veelvuldig op onze gloeimachines.

Een stralend wolkendek

Dit wolkendek hangt boven de balie in het gemeentehuis van Baarn. De spotjes in de twee bij ruim drie meter grote wolken geven de baliemedewerkers en bezoekers extra licht.

Technisch tempex: een handig bouwpakket

Het begon met een handgetekende schets van de klant. Het eindresultaat was een set van twee grote zitelementen van tempex en mdf-platen voor de kantoorinrichting het World Trade Center in Utrecht.

Met tempex kun je transportschade voorkomen

Een kras op een gelakt paneel. Vervormde hoeken. Op weg naar een klant kunnen meubelstukken allerlei soorten beschadigingen oplopen. Dat kun je voorkomen door een stevige verpakking met tempex voor extra bescherming.

Groepsmoment: het Hendrik van Dijk Fonds

In 1994 wilde de Van Dijk Groep ter gelegenheid van haar zilveren jubileum een goed doel steunen. Dat werd de bouw van de kinderafdeling van het Sumve Hospital in Tanzania.

Zeg het met tempex letters

Wij houden van de zomer. Daarom kijken we nog steeds met plezier terug naar dit filmpje van Qmusic België uit 2013.

Een blow-up van tempex

Wil je extra aandacht vestigen op je producten tijdens een vakbeurs? Zorg dan dat de bezoekers er niet omheen kunnen. Hoe? Laat een uitvergroting, een blow-up maken van piepschuim.

Start je eigen kunstwerk.

Bedenk het maar, wij maken het. Neem contact met ons op en we gaan voor je aan de slag.