Het Laatste Nieuws.

Groepsmoment: het Hendrik van Dijk Fonds

In 1994 wilde de Van Dijk Groep ter gelegenheid van haar zilveren jubileum een goed doel steunen. Dat werd de bouw van de kinderafdeling van het Sumve Hospital in Tanzania.

Zeg het met tempex letters

Wij houden van de zomer. Daarom kijken we nog steeds met plezier terug naar dit filmpje van Qmusic België uit 2013.

Een blow-up van tempex

Wil je extra aandacht vestigen op je producten tijdens een vakbeurs? Zorg dan dat de bezoekers er niet omheen kunnen. Hoe? Laat een uitvergroting, een blow-up maken van piepschuim.

Technisch tempex: van 2D naar 3D

Als je een 2D-logo vertaalt naar een 3D-object van tempex, dan komt het beeldmerk tot leven. Een voorbeeld daarvan is deze boom, het nieuwe logo van Kingspan Unidek.

Zomersluiting

De eerste zomervakanties zijn al gestart. Ook wij gaan er binnenkort even tussenuit.

Delftse kunst!

Het eindresultaat mag er zijn: een 12 meter hoge tulpenvaaspiramide aan de A13. Oftewel, de grootste tulpenvaas ter wereld!

Kick off H.I.E.R. 2.0 van Flexspecialisten

HIER. Vier letters die een meter hoog en samen vier meter breed zijn. Wij sneden die met onze contoursnijmachine uit EPS100 en gaven ze een oranje coating.

Nu verkrijgbaar: de piepschuim desinfectiezuil

Je handen ontsmetten met desinfecterende spray of handgel voordat je een winkel of kantoorgebouw binnengaat. Het is onderdeel van het nieuwe normaal.

Volg ons ook op social media

Reviews, feiten over de technieken die we gebruiken en updates over interessante projecten. Je leest en ziet het allemaal op onze website. Volg je ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram?

Start je eigen kunstwerk.

Bedenk het maar, wij maken het. Neem contact met ons op en we gaan voor je aan de slag.