Gemert, 25 juli 2023 | Precies een maand geleden overleed onze Erik. Op 8 juli hebben familie, vrienden, bekenden, partners, relaties en wij van Van Dijk Groep afscheid genomen van hem. Zijn uitvaart was een prachtig eerbetoon: we spraken onze bewondering uit voor de manier waarop hij in het leven stond en hoe hij kleur gaf aan het leven van velen en aan Van Dijk Groep.

De nabestaanden vonden het hartverwarmend dat velen persoonlijk een laatste groet kwamen brengen aan Erik en hun mooiste herinneringen hebben gedeeld op de website.

En dan gaat het leven door. Gas erop! Want zo zou Erik dat gewild hebben. De vakantie staat voor de deur, dus het is tijd om intens te genieten met vrienden en familie. Van Dijk Groep gaat vervolgens verder zonder Erik, maar met dezelfde drive en passie voor bouw en vastgoed. Onze zelfstandig opererende divisies en bedrijven zullen blijven doen waar ze zo goed in zijn. Wie de taken van Erik overneemt, zal in de komende periode duidelijk worden. In ieder geval zetten wij koers op grote ambities, duurzame groei, vruchtbare partnerships en mooie successen.