Vacature 3D tekenaar/ontwerper – VDG De la Roy

3D tekenaar/ontwerper
Gemert, 32-40 uur

VDG De la Roy in Gemert maakt de gaafste producten uit EPS. Met een beetje geluk zie je jouw werk terug op een festival, tijdens een concert of op televisie. Toch leuk om op een feestje te vertellen dat jij de iconische vingers én de stoelen – twee tv-decorstukken – van talentshow The Voice hebt getekend. Voor jou als (parttime of fulltime) 3D tekenaar en ontwerper dus geen routineklusjes, maar iedere week andere projecten. En het mooiste: je kunt je tijd naar eigen inzicht besteden.

Hier ga je werken
De la Roy is een compact en stabiel familiebedrijf met grote ambities. En ja, wij houden wel van een uitdaging. Zo schittert er langs de A13 tussen Den Haag en Rotterdam een prachtig kunstwerk waar wij aan mee werkten: een Delfts blauwe tulpenvaas van 12 meter hoog, gemaakt van tempex. Ook maakten we voor een concertreeks van Marco Borsato een witte hoogglans piano. En de banken voor ontmoetingsplek The Splash, op een steenworp afstand van Ahoy? Die hebben onze productiemedewerkers ook gemaakt.

Dit ga je doen
Samen met twee collega’s verzorg jij het (3D-)teken- en programmeerwerk voor de diverse machines bij De la Roy. Daarnaast begeleid je soms ook projecten bij de klant. Dit doe je samen met je collega(‘s) van Verkoop. Gaat de opdracht in productie? Ook dan spring je bij waar nodig. De ontwerpen die je maakt zijn iedere keer anders. De ene keer ben je snel klaar met een paar letters, de andere keer werk je meerdere dagen aan een groot decorstuk of diverse contramallen voor het storten van een brugpijler. Wanneer je wat doet, bepaal je zelf. Zolang jouw werk netjes en op tijd af is, krijg je van je leidinggevende alle vrijheid. Door kwalitatief tekenwerk te leveren, help jij De la Roy nog verder groeien!

Je collega’s
Jij werkt vooral samen met collega’s op kantoor. Daarnaast overleg je veel met het hoofd productie over diverse projecten en kom je ook in de productiehal voor de verdere begeleiding van een project. En met wie je ook werkt: de sfeer is goed. Zeker op vrijdag, want dan stoppen we af en toe iets eerder om samen te proosten op het weekend. We zijn harde werkers, al is er natuurlijk ook tijd voor een praatje. En ben je eenmaal ‘een van ons’, dan is de kans groot dat je lang blijft. De gemiddelde medewerker van De la Roy blijft namelijk goed plakken.

Dit mag je van ons verwachten
Ken je een beter 3D-tekenpakket? Wij luisteren. Bij De la Roy mag je rekenen op veel vrijheid, afwisseling in je werk en vertrouwen. En als je ergens niet uitkomt, leren wij het je of kun je een cursus volgen. Wat we nog meer bieden:

  • Een goed salaris dat past bij je kennis en ervaring.
  • Een vast contract, als het eerste jaar goed verloopt.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek.
  • Een zeer fraaie en professionele werkplek in een modern en duurzaam pand waarin meerdere bedrijven van de Van Dijk Groep zijn gevestigd.
  • Goede planning: overuren komen ook bij ons voor, maar een 50-urige werkweek niet.


Wat wij van jou verwachten

Je kunt prima zelfstandig werken en weet van wanten. Ben je een tikkie eigenwijs? Dat vinden we niet erg, leuk zelfs! Daarnaast kun je je goed concentreren en werk je nauwkeurig. Jij werkt liever een halfuur langer aan een project dan dat je een ontwerp afraffelt. Ook zorg je dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied én houd je de teamspirit hoog. Wat we nog meer verwachten:

  • Mbo-niveau.
  • Bij voorkeur ervaring met Spaceclaim , Rhino en Powershape/Powermill.
  • Ervaring met de bouw en ruimtelijk inzicht. Dit komt van pas wanneer je aan een opdracht werkt voor een van onze vele klanten in de bouw.


Reageer direct

Wil jij dé 3D tekenaar en ontwerper van VDG De la Roy worden? Mail dan uiterlijk 2 januari 2022 je cv en je motivatie naar Erik van den Eijnde, algemeen directeur, via evdeijnde@delaroy.nl. Vragen over de functie? Vraag dan naar Joost Banken of naar Erik van den Eijnde via 0492 – 37 00 67.

En dan?
Het eerste gesprek is in de tweede of derde week van januari 2022. Denk vast na over je salaris, want hier hebben we het in ons eerste gesprek al over. Zitten we op een lijn? Dan plannen we een tweede gesprek in. We nodigen je daarna ook uit om een paar uurtjes mee te draaien, zodat je een gevoel krijgt bij wat we doen en je kennis kunt maken met je potentiële nieuwe collega’s. Daarna beslissen we of we samen verdergaan.

Start je eigen kunstwerk.

Bedenk het maar, wij maken het. Neem contact met ons op en we gaan voor je aan de slag.